Image
  • Syrups
  • Syrups
  • Syrups

Традиција со вкус

Запознајте се со долгогодишната традиција на создавање уникатни вкусови директно од срцето на природата...

ПРОИЗВОДИ
Juices

СИРУПИ

Првиот и најпрепознатлив производ на Ино Спектар се овошните сокови, кои благодарение на високиот квалитет веќе 20 години се наоѓаат на пазарот во Македонија и странство.

ОТВОРИ
Tea

ЧАЕВИ

Денес, Ино Спектар со гордост ви претставува високо-квалитетен природен чај, што претставува дел од секојдневниот живот на огромен број купувачи.

ОТВОРИ
Other

ИНОВИТА

Со најновиот производ инстант напиток Иновита, збогатен со 9 витамини, Ино Спектар само уште еднаш потврдува дека квалитетот и нашата лојалност кон нашите купувачи се секогаш на прво место.

ОТВОРИ
© 2014 Иноспектар. Сите права се задржани.
Developed by Webmaster