Search

01 A taste that lasts and lasts... Премиум сирупи Премиум сирупи 02 A taste that lasts and lasts... Сирупи Сирупи 03 The taste of nature
in your home ...
Природни сокови Природни сокови Shop now
04 The crown of sweet pleasure ... Карамел глазура Карамел глазура

СИРУПИ

Изберете го вашиот омилен вкус добиен со преработка на овошје директно од природата без непотребни додатоци и засладувачи. Почувствувајте го вкусот на вашето детство одново и одново… 

ПРИРОДНИ СОКОВИ

Дел од природата директно во вашиот дом. 

Природните сокови на ИНОСПЕКТАР се извор на вашето здравје и енергија преку целиот ден. Нека бидат дел од вашето секојдневие.

КАРАМЕЛ ГЛАЗУРА

Нека карамел глазурата на ИНОСПЕКТАР биде круна на вашиот вкусен десерт. Имајте го секогаш во вашата кујна и бидете спремни во секој момент да уживате во подготовката и дегустацијата на прекрасни десерти.

Back to Top