Карамел-глазура 850 гр.

Датумот е означен на амбалажата. Да се чува на собна температура. После отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 30 дена.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла бб Велмеј, 6 000 Охрид, Македонија.

Енергетска вредност 935 kJ
220 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 55 g.
- од кои шеќери 46 g.
Протеини 0
Сол 0 g.