Премиум сируп јаболко

Најдобро да се употреби до датумот означен на амбалажата. После отварање да се чува на темно и ладно место. Да се протресе пред употреба.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла бб Велмеј, 6 000 Охрид, Македонија.

Енергетска вредност 187 kJ (44kcal)
Масти < 0,1 g
Јаглени хидрати 11 g.
- од кои шеќери 11 g.
Белковини < 0,1 g.
Сол < 0,1 g.