Search

Јаболко-аронија 1 литар

Post by

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 246 kJ/ 58 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 14,6 g.
- од кои шеќери 14,3 g
Влакна 0,28 g.
Протеини 0,2 g.
Сол < 0,01 g.

Јаболко-праска 1 литар

Post by

Означен на амбалажата. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 190 kJ/ 44,6 kca
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 12 g.
- од кои шеќери 11 g.
Влакна 0,3 g.
Протеини 0,15 g.
Сол <0,01 g.

Јаболко-морков 1 литар

Post by

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 194 kJ/ 45,6 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 11,9 g.
- од кои шеќери 11,2 g.
Влакна 0,3 g.
Протеини 0,2 g.
Сол < 0,01 g.

Јаболко-цвекло 1 литар

Post by

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 185 kJ/ 43,6 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 11 g.
- од кои шеќери 10,5 g.
Влакна 0,2 g.
Протеини 0,4 g.
Сол < 0,01g.

Јаболко 1 литар

Post by

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија

Енергетска вредност 207,4 kJ/ 48,8 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 12 g.
- од кои шеќери 11,6 g
Влакна 0,22 g.
Протеини 0,2 g.
Сол 0,002 g.

Јаболко

Post by

 означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена.

Енергетска вредност 207,4 kJ/ 48,8 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 12 g.
- од кои шеќери 11,6 g
Влакна 0,22 g.
Протеини 0,2 g.
Сол 0,002 g.

Јаболко-цвекло

Post by

По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 185 kJ/ 43,6 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 11 g.
- од кои шеќери 10,5 g.
Влакна 0,2 g.
Протеини 0,4 g.
Сол < 0,01g.

Јаболко-морков

Post by

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

Р.С. Македонија. Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 194 kJ/ 45,6 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 11,9 g.
- од кои шеќери 11,2 g.
Влакна 0,3 g.
Протеини 0,2 g.
Сол < 0,01 g.

Јаболко-праска

Post by

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 190 kJ/ 44,6 kca
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 12 g.
- од кои шеќери 11 g.
Влакна 0,3 g.
Протеини 0,15 g.
Сол <0,01 g.

Јаболко – Аронија

Post by

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 246 kJ/ 58 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 14,6 g.
- од кои шеќери 14,3 g
Влакна 0,28 g.
Протеини 0,2 g.
Сол < 0,01 g.
Back to Top