Search

Сируп мултивитамин

Post by

До датумот означен на амбалажата. Да се чува на суво и темно место . После отворање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 4 недели.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Просечни хранливи вредности 100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1318 kJ/310kcal 188 kJ/ 44 kcal
Масти


-од кои заситени
< 0,1 g.
< 0,1 g.
< 0,1 g.
< 0,1 g.
Јаглехидрати:

-од кои шеќери
77,5 g.
77,5 g.
11 g.
11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол 89 mg 12,7 mg.(15,9% RDA*)
Ниацин ( Б3) 18,7 mg. 2,67 mg. (16,7 % RDA*)
Пантотенска киселина ( Б5) 6,9 mg. 0,99 mg. (16,5 % RDA*)
Тиамин (Б1) 1,3 mg. 0,19 mg. (17 % RDA*)
Рибофлавин(Б2) 1,9 mg. 0,28 mg. (19,8 % RDA*)
Пиридоксин (Б6) 2 mg. 0,29 mg. (20,4 % RDA*)
ВитаминБ12 2,6 µg 0,38 µg (15,8 % RDA*)
Фолна киселина ( Б9) 231 µg. 33 µg (16,5 % RDA *)
Биотин ( Б7) 72,4 µg. 10,34 µg ( 20,68 % RDA*)
Витамин Е 13,3 mg. 1,9 mg. ( 15,8 % RDA*)

Сируп вишна

Post by

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.

Сируп брусница

Post by

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.

Сируп лимон 0,9 и 1,3 кг.

Post by

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.

Сируп јаболко 0,9 и 1,3 кг.

Post by

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.

Сируп јагода

Post by

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.

Сируп праска 0,9 и 1,3 кг.

Post by

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.

Сируп мандарина

Post by

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.

Сируп портокал 0,9 и 1,3 кг.

Post by

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

ИНОСПЕКТАР – дооел ул. Бигла бб – Велмеј, Дебрца, Охрид, Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.

Сируп боровинка и лимон

Post by

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

Произведува: ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.
Back to Top