Сируп портокал 0,9 и 1,3 кг.

До означениот датум. Да се чува на суво и темно место.

ИНОСПЕКТАР – дооел ул. Бигла бб – Велмеј, Дебрца, Охрид, Македонија.

100 ml. сируп 100 ml. пијалок
Енергетска вредност 1336 kJ
319 kcal
191 kJ
45,5 kcal
Масти < 0,1 g. < 0,1 g.
- од кои заситени < 0,1 g. < 0,1 g.
Јаглени хидрати 78 g. 11 g.
- од кои шеќери 78 g. 11 g.
Белковини < 0,1 g. < 0,1 g.
Сол < 0,1 g. < 0,1 g.
Categories: