Јаболко-аронија 1 литар

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 246 kJ/ 58 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 14,6 g.
- од кои шеќери 14,3 g
Влакна 0,28 g.
Протеини 0,2 g.
Сол < 0,01 g.