Јаболко-морков 1 литар

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 194 kJ/ 45,6 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 11,9 g.
- од кои шеќери 11,2 g.
Влакна 0,3 g.
Протеини 0,2 g.
Сол < 0,01 g.