Јаболко-праска

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија.

Енергетска вредност 190 kJ/ 44,6 kca
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 12 g.
- од кои шеќери 11 g.
Влакна 0,3 g.
Протеини 0,15 g.
Сол <0,01 g.