Јаболко 1 литар

Означен на амбалажата. Да се чува на суво и ладно место. По отварање да се чува во фрижидер и да се употреби во рок од 3 дена. Пред употреба да се протресе.

ИНОСПЕКТАР ДООЕЛ ул. Бигла б.б. – Велмеј, Дебрца, Охрид, Р.С.Македонија

Енергетска вредност 207,4 kJ/ 48,8 kcal
Масти 0 g.
- од кои заситени 0 g.
Јаглени хидрати 12 g.
- од кои шеќери 11,6 g
Влакна 0,22 g.
Протеини 0,2 g.
Сол 0,002 g.